premieraCasa Jelen a găzduit miercuri, premiera filmului de mediu metraj „Comoara misterioasă”, avându-i în distribuţie pe cei mai talentaţi preşcolari înscrişi la cursurile de vară ale Grădiniţei „Bambi” din Arad, secţia actorie. Regia este semnată de talentata Giorgiana Elena Popan, care joacă în film alături de copii, iar finanţarea a fost asigurată de Asociaţia Educo-Didactica 2004. De imagine s-au ocupat Cristina şi Valentin Nuţescu, editor fiind Lucian Lupşa.
Toţi cei treisprezece actori, însoţiţi de Giorgiana Elena Popan, au fost prezenţi la conferinţa de presă de miercuri, urmată de proiecţie şi de un cocktail. Aceştia sunt: Alisa Mladin, Alex Urzică, Ana Maria Pacşa, Artur Ban, Denis Iepure, Diana Simionovici, Giorgiana Elena Popan, Horia Ignuţa, Larisa Oneş, Matei Bulzan, Miruna Nagy- Hera, Natalia Crişan, Ştefana Nuţescu şi Vlad Paşca.
„A fost o experienţă minunată. Este primul meu film realizat cu o distribuţie atât de tânără, cu copii de grădiniţă. Am învăţat multe de la ei. Naturaleţea, prospeţimea şi bucuria copiilor poate cuceri uneori publicul la fel de bine precum jocul actorilor profesionişti. Iată că se poate întrevedea talentul la o vârstă atât de fragedă! Mă bucur că  i-am întâlnit şi că am lucrat atât de frumos cu micii actori de la Grădiniţa Bambi şi sper ca aceştia să îşi valorifice talentul şi pe viitor. Merită! Sunt nişte copii frumoşi, speciali şi tare dragi mie”, a spus regizoarea.
Extrem de încântată de copiii talentaţi descoperiţi la grădiniţa pe care o conduce, prof. Corina Istrate a ţinut să declare: „Bucuria noastră de a avea o asemenea premieră în Arad se dublează văzând strălucirea din ochii micilor actori, ca o expresie a luminii din sufletele lor, a bucuriei şi a entuziasmului atunci când şi-au văzut rezultatul muncii”.

Recomandările redacției