Compania de Apă caută un constructor pentru lucrări la infrastructura de canalizare

0
239

OLYMPUS DIGITAL CAMERACompania de Apă va face, la anul, o serie de investiţii în infrastructura de apă şi canalizare din municipiui. Compania caută astfel un constructor pentru realizarea unei staţii de pompare a apelor uzate şi conducta refulare pe strada Constituţiei din Arad. Procedura de achiziţie a lucrărilor a început deja, firma urmând să fie aleasă de operator pe data 23 ianuarie.
Proiectul presupune executarea de construcţii civile, a instalaţiilor meca­nice şi electrice, inclusiv furnizarea şi montarea echipamentelor aferente. Staţia de pompare SPAU Constitutiei va fi amplasată în apropierea intersecţiei străzii Constituţiei cu strada Câmpia Turzii, pe o suprafata de 320 de metri pătraţi. Statia de pompare va colecta apele uzate de pe străzile afe­rente zonei Constitutiei şi le va refula în colectorul principal de ape uzate. Pentru această staţie, Compania de Apă este dispusă să achite peste 1,19 milioane de lei. În documentaţia de li­citaţie se precizează că, depăşirea va­lorii sumei pe care operatorul o poate plăti este un motiv de excludere. Propune­rile făcute de firme trebuie să conţină ca element distinct constitutiv valoa­rea aferentă procentului de diverse şi neprevăzute, rezultată prin aplicarea procentului de zece la sută la valoarea ofertei sale, pentru investiţia de bază.
În luna octombrie, Compania de Apă Arad a scos la licitaţie lucrări de reabilitare şi extindere a reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare pe mai multe străzi din municipiu. Luna trecută, operatorul a anunţat că este în căutarea unui constructor pentru reabi­litarea colectoarelor menajere. În total, lucrările costă câteva milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.