Compania de Apă va investi peste 13 milioane de lei, în infrastructura de apă – canal, în acest an

0
382

compania

Anul acesta, Compania de Apă ar urma să investească peste 13 milioane de lei, în infrastructura de apă – canal. Operatorul ar urma să execute lucrări de reparaţii şi investiţii.

Aleşii judeţului trebuie să aprobe planul de reparaţii şi investiţii al Companiei de Apă, la care, Consiliul Judeţean este acţionar, plan ce se va realiza din fonduri IID.

Astfel, operatorul ar urma să execute lucrări de reparaţii, în antrepriză şi regie, în valoare de 1.988.144 de lei, precum şi să facă achiziţii pentru îmbunătăţirea performanţelor, în valoare de 737.000 de lei.

Fondurile substanţiale se vor aloca pentru investiţii, executate în antrepriză şi regie, suma totală fiind de aproape 11,2 milioane de lei.

Sumele se suportă din disponibilul Fondului de Intreţinere Înlocuire şi Dezvoltare constituit la 31 decembrie 2014, conform Ordonanţei de Urgenţă 198 din 22 decembrie 2005, privind constituirea, alimentarea si utilizarea Fondului de Intreţinere, Inlocuire si Dezvoltare (IID).

Între lucrări se numără reabilitarea reţelei de apă şi branşamente, precum şi a sistemului de canalizare pe Calea Aurel Vlaicu, UTA, Zona Industrială şi Piaţa Gării.

De asemenea, lucrări de reabilitare a reţelei de apă ar urma să se execute şi în judeţ, în Zădăreni, Călugăreni, Bocsig, Gurahonţ, Moneasa Sânleani, Şimand, Zimandul Nou, Şofronea, Şiria, Pâncota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.