Compania de Transport Public Arad a înregistrat, anul trecut, un număr de 15 milioane de călătorii

0
310

tramvaie abonamentReprezentanţii Companiei de Transport Public Arad afirmă că deşi în luna octombrie a anului trecut s-a constatat o creştere cu trei la sută a abonamentelor, numărul celor care au călătorit cu tramvaiul a fost aproximativ acelaşi ca şi în anul 2012.
„Avem o uşoară creştere a numărului de călători, dar procentul este de aproximativ 1 la sută. Putem spune că a crescut în 2013 numărul abonamentelor. Oamenii preferă să cumpere un abonament valabil pe toate liniile urbane, decât un bilet”, spune Mariana Birău, director al Companiei de Transport Public. Aceasta precizează că anul trecut s-au înregistrat 15 milioane de călătorii cu mijlocele de transport în comun. Preţul unui abonament conform ultimului proiect votat de către consilierii locali municipali este de 65 de lei. Cu acesta se poate circula pe toate liniile urbane atât cu autobuzul, cât şi cu tramvaiul.
În ceea ce priveşte Tramvaiul lui „Moş Crăciun” şi în acest an numărul copiilor care au ales să se plimbe cu el a fost destul de mare.
(C.U.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.