ctp

Lucrările se vor efectua conform programărilor

Compania de Transport Public Arad derulează, în luna octombrie, mai multe lucrări de revizii şi reparaţii, atât la reţeaua de contact, cât şi la linia de cale şi parcul de tramvaie.

Conform informării privind programul lucrărilor pe domeniul public, prezentat de Compania de Transport Public Arad în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, în luna octombrie, sunt programate opt lucrări la reţeaua de contact.

Astfel, se va lucra la montat eclisaj electric la Depoul UTA, la montat corzi elastice în zona suburbană şi la înlocuit suporţi cu clemă şi izolatori în Depoul Micălaca, Piaţa UTA, Căpitan Ignat şi la Uzina Electrică, zona II-III.

Totodată, sunt programate lucrări de reglat ansamble delta (Făt Frumos-Piaţa UTA), şi revizii şi reglaje.

În ceea ce priveşte linia de cale, sunt programate lucrări de înlocuire a şase bucăţi traverse din beton şi punere linie la cotă în Depoul UTA, dar şi de întreţinere zilnică a aparatelor de cale şi curbe.

Totodată, mai este programată salubrizarea a 60 de vagoane de tramvai prin spălat şi curăţat în interior şi exterior şi salubrizarea a 54 de peroane staţii de tramvai pe zi.

Recomandările redacției