Complex sportiv şi zonă de agrement pe strada Câmpurilor

0
352

agrement

Un complex sportiv şi o zonă de agrement vor fi amenajate în municipiul Arad, pe strada Câmpurilor, în urma unei investiţii private.

Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea documentațíei de urbanism  Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) și a Regulamentului Local de Urbanism aferent (R.L.U.) „Zonă de agrement și complex sportiv Arad – extravilan, str. Câmpurilor FN, care a fost afişat la transparenţă decizională, zona care face obiectul acestui studiu este un teren arabil în extravilanul municipiului Arad, în  partea de nord vest a intravilanului, limitrof drumului judeţean DJ 709C Arad-Iratoşu, partea stângă.

În documentaţia înaintată Consiliului Local Municipal se propune construirea unei zone de agrement şi a unui complex sportiv în suprafaţă de 1.868,85 mp.  Zona va cuprinde un corp de clădire în regim de înăltime  P + M, (max. P+1) care va avea vestiare, grup sanitar şi spaţii anexă pentru material sportiv. De asemenea, vor fi amenajate  patru terenuri de sport pentru tenis de masă şi tenis de câmp, din care un teren va fi acoperit cu o prelată uşoară, demontabilă, tip balon.

În aceeaşi zonă va fi ridicată o construcţie care să cuprindă o locuinţă de serviciu P + M, (max. P+1) pentru administrator şi anexe tip şopron pentru utilaje necesare întreţinerii.

În zona de agrement vor putea fi amplasate şi spaţii de cazare, 3 căsuţe de lemn şi un pavilion.

Căsuţele de lemn vor fi amplasate în partea de sud a incintei, zonă în care va fi  amplasată şi clădirea birourilor cuplate cu locuinţa de serviciu.

Accesul în zonă va fi asigurat de o aleie carosabilă de 6,00 m lăţime, iar la intrarea în incintă a fost prevăzută o platformă cu 25 de locuri de parcare.

Până în 9 iulie, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul urmează să fie supus votului într-una din şedinţele Consiliului Local Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.