Tramvaiele au început să îi mai șocheze pe arădeni doar atunci când ajung la fix în stație. Se pare că, pe lângă multele întârzieri, defecțiuni și probleme pe care le mai întâmpină tramvaiele care circulă prin Arad, a mai apărut una. 

Nu este vorba despre un subiect necunoscut, este vorba despre ceva ce știe toată lumea și cei care se ocupă cu administrarea tramvaielor nu rezolvă veșnica problemă.

Biletul, de la doi lei a ajuns la trei, dar posibilitatea de a fi dat jos din tramvai este ridicată pentru că foarte multe compostoare nu sunt setate să și funcționeze așa cum trebuie. 

Astfel, mai multe persoane care folosesc acest gen de transport în comun se plâng neîncetat pe rețelele de socializare că ora și data, de cele mai multe ori, nu are nici o legătură cu realitatea și ei riscă să fie coborâți din tramvai din vina celor care ar trebui să aibă în vedere reglarea compostoarelor. 

Este încă necunoscută ziua în care această problema va fi rezolvată și până atunci, cei care se folosesc de acest mijloc de transport se simt ca și cum ar călătorii în timp, nu cu tramvaiul.

foto: pagina de facebook

Recomandările redacției