primar Paulis NicoaraDupă cum se știe, duminică, 2 noiembrie a.c. va avea loc primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale. Comuna Păuliș are amenajate în fiecare localitate câte o secție de votare, după cum urmea­ză: la Păuliș – la Primăria Păuliș, secția de votare nr. 320; la Sâmbăteni – la Căminul Cultural, secția de votare nr. 321; la Cladova – la Căminul Cultural, secția de votare nr. 322; la Barațca – la Centrul de Informare Turistică, secția de votare nr. 323.
Votarea începe la ora 7,00 și se încheie la ora 21,00. Cetățenii care au drept de vot sunt cetățenii cu vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua alegerilor, inclusiv.
Documentele în baza cărora se exercită dreptul la vot sunt: cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, pașaportul diplomatic, pașaportul de serviciu, pașaportul simplu (unde este cazul), carnetul de serviciu militar – în cazul elevilor din școala militară.
Primarul Petru Nicoară îi în­deamnă pe concetățenii săi să participe la vot.
„Îi rugăm pe toți cetățenii comunei Păuliș să se prezinte dumi­nică, 02.11.2014, la vot pentru a-și exprima punctul de vedere în privința alegerii noului președinte al României“ – a fost îndemnul edilului.

Recomandările redacției