Înfrângerea cu Malmo din prelimi­nariile Ligii Campionilor i-a fost fatală lui Edward Iordănescu. Con­ducerea celor de la CFR Cluj l-a demis pe antrenorul venit în această vară.
În locul lui Edward Iordănescu, la CFR Cluj va veni Antonio Conceicao, care a mai pregătit-o pe CFR Cluj în două rânduri, în 2009 şi în 2015. Antrenorul portughez a fost adus după ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă i-au refuzat pe şefii ardelenilor.
În plus, pe lângă Edward Iordănescu, de la CFR Cluj au plecat şi doi oameni din conducerea echipei, Bogdan Mara şi Marian Copilu.
Antonio Conceicao a mai pregătit şi alte două echipe din Liga I. În 2010, antrenorul portughez a preluat conducerea tehnică de la FC Braşov, apoi, doi ani mai târziu, a fost numit antrenor principal la Astra Giurgiu. Conceicao a pregătit-o ultima dată pe Penafiel, din Portugalia, iar în zilele următoare va fi prezentat la CFR Cluj.
Trei trofee a câştigat Conceicao în cariera sa de antrenor, toate cu CFR Cluj: Cupa României, în 2009 şi în 2016, şi Supercupa, în 2009.

Recomandările redacției