Concurentul de origine portugheză de la ediţia din toamnă a emisiunii Vocea României, Ricardo Caria, stabilit de mai mulţi ani în ţara noastră, a început un turneu naţional care ajunge şi la Pecica. Fostul concurent al Loredanei a decis să străbată ţara pentru a veni în sprijinul unor familii sau persoane aflate într-o situaţie dificilă în cadrul turneului denumit „Cântându-mi visul”.
Primele două concerte au avut loc în 18 şi 25 ianuarie în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Înainte de a merge mai departe, la Timişoara, Ricardo se opreşte şi la Pecica unde va susţine un concert cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica şi al Consiliului Local.
Artistul a fost impresionat de pu­blicul pecican cu ocazia Praznicului de Pită Nouă de anul trecut şi a vrut să se întoarcă aici.
Spectacolului din Pecica va avea loc în această sâmbătă (2 martie) de la ora 19, urmând să urce pe scenă şi membrii Cenaclului Lucian Emandi al Casei de Cultură, respectiv Ansamblul Păstrătorii Tradiţiei. Ca de fiecare dată, cântăreţul vine însoţit de câţiva prieteni artişti, pentru a face atmosferă.
Potrivit organizatorilor, vor veni în oraşul nostru şi artişti surpriză, pe care publicul îi va putea vedea dacă cumpără biletul contra unei sume modice.
Banii strânşi din vânzarea de bilete vor fi oferiţi pentru familii nevoiaşe din Pecica, identificaţi cu sprijinul administraţiei locale. Intrarea costă 10 lei.

Recomandările redacției