Concert dedicat femeii, la Filarmonica din Arad

0
631

În 5 martie va avea loc un concert dedicat în special arădencelor. Este vorba despre „Eterna Femeie“, un concert susținut în Sala Palatului Cultural, care va avea loc începând cu ora 19. Dirijorul orchestrei va fi Iulian Rusu, care împreună cu soliștii: Sara Gheorghe (percuție), Claudia Diaconu Iordache (nai), Sergiu Nădăban (percuție) și Filip Sebeșan (pian), promit un spectacol de neuitat.

Invitații serii vor fi Adrian Jumuncă (chitară bas) și actrița Iulia Dinu care va citi texte dedicate femeilor.

Acest concert este ideea noastră, a fost conceput pentru a fi pe gustul tuturor. Totuși, fiind în pragul zilei de 8 martie, Ziua Femeii, ne-am gândit în primul rând să-l dedicăm femeilor de pretutindeni. Astfel am chemat și pe o bună prietenă actriță, Iulia Alexandra Dinu, să citească câteva texte despre femei. În principiu am ales piese nemuritoare, dar noi am adăugat și un twist, și anume orchestra. Sperăm ca acest concert inedit să fie pe placul tuturor arădenilor și să petrecem o seară cât mai frumoasă împreună“, a declarat Sara Gheorghe, una dintre soliste.

La concert sunt invitate toate doamnele și domnișoarele pentru a audia piese de: Frank Sinatra, Gheorghe Zamfir, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Dave Brubeck și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.