Proiect inedit al Filarmonicii de Stat Arad, care adună pe aceeași scenă, pentru prima oară în istoria sa, cei mai înverșunați rockeri cu artiștii clasici ai instituției. Un proiect îndrăzneț care face legătura între două nișe diametral opuse, însă care pe scenă dau naștere unor armonii deosebite. Muzica foarte zgomotoasă, însă cu linii melodice și armonice bine conturate și extrem de inspirate, a celor de la trupa Sur Austru se împletește foarte bine cu armoniile clasice ale instrumentelor orchestrei simfonice și cu vocile lirice ale componenților corului academic. O muzică de foarte bună calitate, originală, inspirată parcă din străfundurile arhaice ale neamului românesc, evidențiază mesajul pe care cei de la Sur Austru vor să îl transmită: o lume mai bună, cu mai mult respect față de mediul înconjurător.

Concertul va avea loc cu ocazia festivalului Pop & Rock Simfonic, vineri 21 iunie, începând cu ora 19.00, la Ștrandul Neptun Arad (zona bazinelor).

În cadrul concertului se va prezenta întregul album de debut alături de Orchestra Simfonica și Corul Academic Arad. Dirijorul concertului este Giuseppe Carannante – Italia.

Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis începând cu ora 17.00.

 

Recomandările redacției