Muzicienii Filarmonicii de Stat Arad au fost rechemați în scenă de patru ori, sala fiind arhiplină. S-a aplaudat minute în șir în picioare. Este vorba despre Concertul de Anul Nou al Filarmonicii de Stat Arad, susținut în data de 7 ianuarie, dată la care sala mare a teatrului arădean s-a dovedit neîncăpătoare pentru toți cei care au dorit să asiste la acest concert extraordinar. Drept urmare, din dorința de a le oferi tuturor melomanilor arădeni posibilitatea de a (re)vedea acest minunat concert, a fost reprogramat pentru seara zilei de vineri, 22 ianuarie, de la ora 19,00, în sala Cercului Militar (Bulevardul Decebal, nr. 19).

Așadar, valsuri, polci, nemuritoarea și fascinanta muzică a familiei Strauss, într-un concert care, oricând și oriunde, cucerește și stârnește admirația – vineri, seara, de la ora 19,00, sub bagheta maestrului Cristian Neagu.

Biletele pot fi achiziționate de la Casieria Filarmonicii de Stat Arad, care funcționează acum în incinta teatrului arădean, după următorul program: luni și marți: 9,00 – 13,00; miercuri: 13,00 – 16,00; joi: 10,00 – 12,00 (TCIS Arad) și 17,00 – 19,00 (Cercul Militar Arad).

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției