nagymitreaDouă din schimbările făcute de Roli Nagy contra Ineului au avut cel mai fericit deznodământ posibil. La un minut după ce a intrat, Cătălin Hlistei a marcat golul trei al utiștilor, apoi a avut contribuție decisivă la cel al lui Leucuța, alt nou-intrat în efectivul arădean.
„Hlistei a fost jucător important și sezonul trecut, a marcat la baraj, a făcut diferența și în acest campionat de câteva ori. A fost accidentat, soluție de rezervă, acum a marcat imediat. La fel și Leucuța, nu putem decât să ne bucurăm când avem asemenea dificultăți în alcătuirea primului unsprezece”, a punctat antrenorul arădenilor.
Concurență maximă e și între buturi, unde titularul sezonului a fost Roberto Bodea. „Mitrea ne-a ajutat anul trecut, la baraj era Bodea supărat. Concurența sportivă trage linie. Am vorbit de multe ori cu Mitrea, poate apăra doar unul. În momentul de față, Bodea a avut continuitate. Și Cech e rezervă. Încercăm să fim corecți în alcătuirea primului unsprezece, rămâne ca fiecare să profite de șansă atunci când i se dă”, a spus Roli Nagy.
Fostul mijlocaș nu a uitat să le mulțumească și suporterilor care s-au deplasat în Țara Zărandului. Câteva zeci bune s-au strâns în tribuna „Centralului” creând o atmosferă frumoasă care a impresionat-o pe „asistenta” Monica Rigo. Clujeanca a activat exact în fața galeriei, iar la final a ținut să-i transmită lui Codru Grădinaru că dorește să-i felicite pe fani. „M-a impresionat sincer cum și-au încurajat echipa, bravo lor!”, i-a mărturisit bruneta team-managerului utist.

Recomandările redacției