Concurs de admitere pentru arădenii care vor să îmbrace haina militară

0
335

În perioada 18.01.2021-22.01.2021 are loc înscrierea candidaților pentru concursul de admitere la Cursul de formare a subofițerilor în activitate, în anul de învățământ militar 2020-2021, desfășurat la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „BASARAB I”.

Pentru înscriere, candidații domiciliați în județul Arad, sunt așteptați la sediul Biroului informare-recrutare din Arad, strada Lucian Blaga, nr. 4-6.

Concurs de admitere pentru subofițeri

Sunt disponibile 21 de locuri la Cursul de formare a subofițerilor în activitate – arma Informaţii pentru apărare, specialitatea militară Informaţii militare (anul școlar 2020-2021).

Pot candida: SGP în activitate și civili – pentru cinci locuri repartizate în unități militare ale Statului Major al Forțelor Terestre; doar SGP în activitate din structurile de informații ale MApN – pentru 16 locuri repartizate în unități militare din București (8), Pitești (6) și Oradea (2).

Vârsta maximă: cel mult 45 de ani împliniți, la data acordării gradului și numirii în funcție la finalizarea cursului de formare.

Cursul se desfășoară la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” și durează cinci luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.