gimnMicile gimnaste de la Clubul Sportiv Municipal fac în weekend o ultimă repetiţie înaintea Campionatelor Naţionale de copii de la Braşov, programate în perioada 27-29 iunie. Elevele Danielei Chiriac vor fi gazdele unui turneu de pregătire, denumit „Children Cup 2013”, la care vor mai participa gimnaste de la CSU Oradea, CSS 1 Timişoara şi Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti.
Concursul se va desfăşura sâmbătă cu începere de la ora 11, la sala de jocuri a CSM Arad. Se va concura la mica gimnastă, individual şi ansamblu şi la categoria a IV-a, exerciţii de coardă, cerc şi panglică. Clubul gazdă va fi reprezentat de Ioana Stoica şi Aliona Gribovan, la categoria a IV-a şi de Dalia Marin, Maria Moţ şi Sara Pană la mica gimnastă. „Va fi o repetiţie bună înaintea Campionatelor Naţionale de copii, unde sperăm să facă o figură frumoasă”, spune Daniela Chiriac.
Cele mai importante competiţii din calendarul intern sunt programate în toamnă: în 3-6 octombrie, Constanţa va găzdui Campionatele Naţionale de junioare şi senioare, pentru ca în perioada 8-9 noiembrie să se desfăşoare în Sala Polivalentă din Bucureşti o nouă ediţie a Cupei României.
S.A.

Recomandările redacției