Concurs repetat pentru ocuparea postului de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad

0
261

Concursul pentru ocuparea tuturor posturilor de directori ai Caselor județene de asigurări de sănătate, ai CAS a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești, vor fi reluate. 

Această decizie a fost luată după ce în urma primului examen, doar cinci dintre cei peste 30 de candidați l-au promovat. 

Astfel, proba scrisă a concursului este programată pentru data de 16 iunie. Cei care doresc să se înscrie pot face acest lucru până pe 4 iunie. 

La proba de la începutul lunii mai a fost aleasă o nouă conducere doar în cazul a cinci case județene de asigurări de sănătate. Este vorba de cele din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița Năsăud. 

Astfel, procedura de concurs se reia în județele în care niciun candidat nu a promovat, precum și în cele în care nu s-a înscris nimeni la examen, cum este cazul județelor Dolj, Olt și Timiş, conform b1.ro. 

Amintim că, în Arad, Gheorghe Domșa nu s-a prezentat la concursul pentru funcția de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad. Prim-ministrul a luat decizia de a-l numi pe Gheorghe Domșa drept membru în Consiliul de Administrație al casei Naționale de Asigurări de Sănătate, mandatul fiind unul de patru ani. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României.  

De asemenea, ulterior intrării în CA, Gheorghe Domșa va fi numit vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.