Concursul județean ,,Hristos în școală – cunoaștere și trăire”, ediția 2016

0
437

Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” din Arad a găzduit și în acest an concursul județean ,,Hristos în școală – cunoaștere și trăire”. Organizat de catedra de religie a Inspectoratului Școlar Județean Arad și coordonat de profesorul  Florin Sirca, inspector școlar, concursul s-a adresat elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal care studiază disciplina religie – cultul ortodox, pe baza unui regulament aprobat.

În acest an, peste 200 de elevi de la diferite școli din municipiu și județ, îndrumați de profesori,  au participat cu lucrări la cele patru secțiuni: poezie, pictură religioasă, fotografie religioasă și felicitări și ornamente de Crăciun.

Jurizarea creațiilor elevilor s-a făcut  în 14 decembrie 2016, la liceul organizator, de o echipă din care au făcut parte profesori de religie, profesori de desen, profesori de limba română și un reprezentant al elevilor. Misiunea comisiei  nu a fost tocmai ușoară, deoarece la majoritatea lucrărilor (desene, icoane pe sticlă, ornamente, felicitări, fotografii religioase etc.), elevii au dat dovadă de creativitate, echilibru, sensibilitate și fior religios, realizând creații de o frumusețe și de o calitate deosebite.

Echipa organizatoare din cadrul Liceului Tehnologic „Francisc Neuman”, coordonată de prof. dr. Maria Sinaci, a expus lucrările participante  la concurs într-o miniexpoziție, spre a putea fi văzute și admirate de elevi și de profesori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.