Concursul „Miss Arad 2020” se apropie cu pași repezi și se va ține într-un cadru idilic

0
2254

Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad 2020 s-a desfășurat în perioada 19.08.2020- 01.09.2020, exclusiv online, atât înscrierea la concurs,  precum și anunțarea rezultatelor s-au desfășurat la distanță. În continuare, pregătirea concurentelor se va realiza online, cu ajutorul aplicațiilor și programelor informatice, dar și în spațiu deschis, în aer liber, respectând normele de protecție și distanțierea socială. Finală concursului se va desfășura în aer liber, la Castelul Kintzig- Domeniul Lupaș din Zimandul Nou, în dată de 17 septembrie. Pe toată durata desfășurării proiectului, organizatorii au ca obiectiv educarea concurentelor într-un stil de viață sănătos, de responsabilizare socială și de adaptare la noile condiții impuse de contextul epidemiologic.

Ședința de jurizare a preselecției, s-a desfășurat miercuri, 2 septembrie sub patronajul partenerului oficial Miss Arad 2020, Inteco Holding, la sediul acestuia, comisia de alegere a finalistelor concursului fiind compusă din: Czebely Adela- președintele comitetului organizatoric, Palcu Ovidiu- director general Inteco Holding- partenerul oficial al concursului, Palcu Corina- design de  interior, Ioana Hotaran- Miss Arad 2019, Diana Redei- make-up artist oficial, Mira Marchiș- hairstylist oficial, Claudiu Negrea și Rareș Popa Buboi- fotografii oficiali ai concursului.

Pentru a se înscrie la concurs, concurentele au trimis la adresa de mail: preselecție@missarad.ro minim trei fotografii, împreună cu datele personale (nume, prenume, vârstă, domiciliu, număr de telefon) și o scurtă descriere (ex: pasiuni, valori, calități, defecte). În cadrul preselecției a putut  participa orice domnișoară, cu vârstă cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înalțimea minimă a concurentelor a trebuit să fie de minim 1.67 m. În urma înscrierilor validate de organizatori, zece concurente s-au calificat în marea finală, care va avea loc în dată de 17 septembrie la Domeniul Lupaș, în aer liber. Finalistele concursului sunt: Andreea Ignuța, Ana Maria Dabici, Rotariu Maria Alexandra, Popa Larisa, Cuc Melania, Varga Denisa, Solosi Andreea, Martinchi Raluca, Corb Denisa, Alexandra Paula Popa, iar rezervele concursului sunt: Rășinar Vanesa și Fărcaș Rafaela.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va desfășura în acest an într-un mod inedit, respectând măsurile impuse sau recomandate de autorități. Motivația organizării concursului este legată de găsirea de soluții adaptate prezentului context epidemiologic, în ceea ce privesc proiectele educaționale, de voluntariat și pentru tineret.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.