Condamnat la 3 ani de închisoare, a încercat să treacă de granița țării

0
423

Cumva, un tânăr a reușit să iasă din țară, întrarea însă a fost mai grea. Acesta, condamnat la închisoare, a încercat să revină în țară. Din păcate pentru el, chiar dacă ieșirea a reușit să o facă, la întrare în țară a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota. Ei l-au depistat pe tânăr şi l-au predat autorităţilor competente pentru că acesta era căutat de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.
Toate acestea s-au întâmplat în dimineața zilei de azi, 10 octombrie 2019, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota.
Totul a început când la Punctul de Frontieră s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul roman Z.F., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa.
Astfel, la efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră și-au dat seama că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvarşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.  Tânărul avea de executat o pedeapsa cu închisoarea de 3 ani şi 2 luni.
Mai departe a urmat ca bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.