Știindu-se urmărit internațional pentru a-și efectua pedeapsa cu închisoarea după o infracțiune la regimul de circulație, un bărbat din Bacău a încercat să iasă din țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II l-au depistat ieri, pe bărbatul căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

În data de 16.05.2019, în jurul orei 13.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de ieşire din România , s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român F.C., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Bacău.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, fiind condamnat la 2 ani de închisoare.

Încercarea bărbatului de a scăpa a eșuat, persoana în cauză fiind predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Recomandările redacției