Condiţii pentru concursul de ocupare a postului manager al Spitalului Judeţean

0
469

conditii spital

În mai puţin de o lună, Spitalul Judeţean ar urma să aibă un manager, în prezent, conducerea unităţii fiind interimară. Deşi s-au făcut calcule şi s-au vehiculat mai multe nume, lucrurile ar putea fi simplificate. Potrivit unor surse, condiţiile de ocupare a funcţiei de director al spitalului s-au schimbat, astfel că, automat se va face o triere a celor care vânează postul. Mai precis, condiţiile în care va fi ocupat postul de manager al spitalului sunt legate de durata experienţei pe post de conducere, astfel că, cel mai probabil, acest criteriu nu va fi îndeplinit de mulţi candidaţi.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad au anunţat că, toate condiţiile pentru concursul de ocupare a funcţiei de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă vor fi publicate pe site-ul propriu al CJA, precum şi la spitalului, spre finalul acestei săptămâni.

„Până la sfârşitul lunii octombrie, trebuie să ne încadrăm cu concursul de ocupare a funcţiei de manager al Spitalului Judeţean, astfel încât, din primele zile ale lunii noiembrie să avem un manager. Primele demersuri au vizat comisia de concurs. Componenţa comisiei este dată de membri Consiliului de Administraţie de la Spitalul Judeţean. Există un regulament şi va fi o perioadă în care, cei interesaţi se pot înscrie“, a susţinut de curând Adrian Ţolea, preşedintele intrimar al Consiliului Judeţean Arad.

Pentru fotoliul de director de spital s-au vehiculat mai multe nume – cel al Teodorei Olariu, al cărui mandat de manager a luat sfârşit chiar în primăvara acestui an şi cel al actualului director medical, Carmen Neamţu. În prezent, directorul interimar al spitalului este Adrian Wiener.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.