statii Administraţia locală din Arad a contractat un credit de zeci de mili­oane de euro de la BERD, pentru mo­dernizarea infrastructurii. Prin acest proiect de investiţii au fost modernizate şi staţiile de tramvai din municipiu. Din păcate, deşi au fost investiţi foarte mulţi bani, noile staţii se dovedesc nefuncţionale.
„Staţiile de tramvai din muni­cipiu nu sunt dotate corespunzător. De exemplu, copertinele care ar trebui să ofere refugiu pe timp de ploaie sunt foarte mici, practic pasagerii aşteaptă tramvaiele în ploaie. Este regretabil, pentru că au fost investiţi foarte mulţi bani dar s-a făcut o treabă de mântuială. Vrem să atragem atenţia şi de această dată că un oraş mo­dern investeşte în transportul în comun. Transportul cu tramvaiele are câteva avantaje importante: este nepoluant şi ajută la decongestionarea traficului! Dacă noi lăsăm cetăţenii să aştepte tram­vaiul în ploaie, dacă nu le oferim confort, este foarte probabil că vor renunţa la acest mijloc de transport”, a spus Ilie Cheşa, vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Arad.

  • dragos hagiu spune:

    bine ca esti tu dastept!!! bai chesa, pai ai stat tu in ploaie si te-ai udat la … 00.

  • A.Pop spune:

    Un alt aspect de remarcat – in dreptul statiilor de tramvai (v. de ex. Calea Romanilor) este interzisa oprirea vehiculelor. Nici Politia Locala, nici Politia Circulatie nu ia absolut nici o masura pentru respectarea indicatoarelor „Oprirea interzisa”. Ca cetateni, de ce platim trantorii din aceste institutii ?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției