Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care au condus autovehicule fiind sub influența alcoolului. Printre aceștia, cel care a reușit să se facă cel mai remarcat a fost un bărbat de 33 de ani.

Acesta conducea fără nici o grijă după ce a băut o cantitate mult prea mare de alcool. Ghinionul lui a fost însă că, vineri, 20 septembrie a.c., nu a fost ziua în care urma să scape fără să fie prins.

Arădeanul de 33 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier pe strada Barbu Lăutaru, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier soldat exclusiv cu pagube materiale. În acel moment a urmat și testarea cu aparatul alcooltest. După cum se și vedea deja, bărbatul băuse înainte să urce la volan. Rezultatul testării a fost de 1,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus de polițiști de la locul accidentului direct la locul unde i-au fost prelevate probe biologice. Ca urmare a celor întâmplate, bărbatul este cercetat pentru conducerea autoturismului fiind sub influența alcoolului.

Recomandările redacției