Conducea liniștit fără permis, dar l-au prins cei de la frontieră

0
482

Chiar dacă nu avea permis de conducere, un tânăr a luat hotărârea că poate să conducă liniștit și că nimic nu este greșit în ceea ce face. Cu toate acestea, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta – I.T.P.F Oradea l-au depistat în trafic și l-au reținut după ce și-au dat seama că bărbatul nu poate să prezinte permisul de conducere în timpul controlului actelor.

În data de 14.05.2019, în jurul orei 23.45, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, județul Bihor, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a procedat la oprirea în trafic, în localitatea Tăut, a unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român A.C., în vârstă de 28 de ani.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere și documentele autoturismului. Acesta a prezentat doar certificatul de înmatriculare, motiv pentru care a fost dus la sediul P.F. pentru mai multe cercetări.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, constatând astfel că bărbatul nu avea permis de conducere pentru că nu l-a obținut niciodată, acesta neavând absolut nici un drept să se afle la volanul unui autoturism.

Astfel, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.