Conducere nouă la Prefectura Arad

0
559

 După desemnarea lui Tóth Csaba, de la UDMR, din data de 3 martie, în funcția de prefect al Aradului, respectiv Vasile Cătană (USR) și Doru Sinaci (PNL) în funcțiile de subprefecți, astăzi a avut loc numirea oficială a celor trei entități. Ceremonia de oficializare a prefectului și subprefecților a avut loc în sala Ferdinand din Primăria Municipiului Arad, eveniment, care s-a desfășurat în sistem de videoconferință cu Guvernul României.

Însă nu a durat mult și greșelile nu au întârziat să apară „din cauza emoțiilor”, spun cei de la București, care au menționat numele fiecărui candidat, mai puțin numele subprefectului Vasile-Valer Cătană. În consecință, suprefectul Cătană a depus jurământul după numirea județului Bacău și asta numai mulțumită lui Lucian Cozma, purtător de cuvânt al Instituției prefectului, care i-a amintit purtătorului de cuvânt de la București faptul că a omis un subprefect, care trebuia să depună jurământ.

Juristul Tóth Csaba,  cu vârsta de 43 de ani, are experiență și rezultate în sfera publică și privată deopotrivă, nefiind străin nici de domeniul politic.  Studiile de drept, cele de management precum și cele de masterat le-a  efectuat în Arad. Noul prefect al Aradului,  a activat în domeniul consilierii juridice și de management, urmând ca în anul 2013 să fie oficializat în funcția de director general al  societății Fornetti Romania, aflată în reorganizare, reușind să salveze societatea de la faliment.

De asemenea, și subprefectul Doru Sinaci a activat într-o arie mai largă de domenii: jurnalism, cercetare, învățământ, care i-au adus multe succese:„În primul rând vreau să mulțumesc colegilor mei din Partidul Național Liberal, care au avut încredere în mine și care m-au propus pentru această funcție”, declară  Doru Sinaci, subprefectul Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.