Conducere nouă pentru CS Ineu: Bondar – din nou președinte, Sculici anunță transferul lui Ousmane

0
320

După un tur sub așteptări, gruparea din Țara Zărandului își propunea să accelereze în stagiunea de primăvară, în încercarea de a agăța in extremis primul loc. Ineul chiar își dorea un loc în Liga a III-a, pe care rămâne să-l atace în stagiunea fotbalistică ce urmează.
Zărăndanii și-ar fi dorit ca stagiunea afectată de epidemia de coronavirus să se încheie cu un play-off, au și afirmat că au condiții pentru respectarea protocolului, dar – până la urmă – Asociația Județeană de Fotbal Arad a optat pentru „înghețare”. „La această oră, nu prea se putea lua altă decizie. Nu era timp fizic pentru multe jocuri și – oricum – meritul sportiv era greu de respectat, chiar și în condițiile în care se juca un play-off”, susține Cristian Sculici.
Antrenorul Ineului va pune punct vacanței elevilor săi la începutul lunii următoare și anunță și primele mutări. Atât la nivel de conducere, cât și în lotul de jucători. „Alin Bondar redevine din nou președintele clubului, după ce a ocupat această funcție și în urmă cu trei-patru sezoane. Vicepreședintele clubului este Călin Benea, iar Adrian Palade va ocupa funcția de director sportiv. E o formulă managerială discutată și cu autoritățile locale, cu care sperăm să avem mai mult succes. Având și sprijinul finanțatorului Roland Szabo, am schițat și un plan de bătaie pentru sezonul ce vine, avem câteva ținte pe piața de transferuri, între care una este ca și atinsă. Îl așteptăm pe atacantul Ousmane alături de noi, cartea sa verde e și ea pe drum, iar Ineul va deveni cea de-a treia echipă din Arad la care va evolua, după UTA și Pâncota. Oricum, 90% din lotul cu care ne-am fi dorit să abordăm partea a doua a sezonului rămâne pe loc, însă e clar că vor mai fi și alte întăriri”, a adăugat Sculici.
În paralel, ineuanii așteaptă acreditarea Academiei de copii și juniori de către FRF, dar și demararea lucrărilor la baza sportivă din Unitatea Militară. Ca și în cazul terenului din Sântana, CNI-ul a demarat procedurile de licitație, urmând ca în perioada următoare să aflăm numele constructorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.