Conducerea CJA – mesaj pentru arădeni, de Ziua Națională

0
519

Conducerea Consiliului Județean a transmis un mesa arădenilor, cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională.

     „În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, cu ocazia Zilei Naționale a României, de aici, de la Arad, locul unde a început Unirea de la 1 Decembrie 1918 și unde arădeni de seamă au muncit pentru Marea Unire, vă transmit tuturor „La mulți ani” în România normală!

    Alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul acesta au demonstrat dorința românilor de a trăi într-un stat bazat pe acele valori pe care, cu un secol în urmă, elita arădeană le aşternea în Proclamația Marii Uniri – un stat performant, corect cu cetățenii săi, un stat al respectului reciproc și al bunăstării. Nu este întâmplător faptul că, așa cum în urmă cu o sută de ani Aradul a avut un rol decisiv în schimbarea la față a României, și astăzi Aradul este printre județele care au dat tonul schimbării. Iar pentru asta, le mulțumesc încă o dată arădenilor responsabili, preocupați de viitorul bun al acestei țări.

    Această zi festivă ne obligă nu doar să aniversăm, să sărbătorim, ci să și proiectăm și să ne stabilim repere pentru perioada următoare. Avem potențialul să construim un județ puternic, o țară puternică, dacă vom fi împreună în acest proiect, solidari și pragmatici, având întotdeauna în vedere interesul general, ceea ce trebuie să facem fiecare dintre noi,la locul său de muncă și în familia sa, pentru ca România, Aradul să fie performant și atractiv.

    Îmi doresc ca sărbătoarea națională să ne dea fiecăruia înțelepciune și determinare, inspirația de a ne raporta la marii bărbați de stat ai Aradului care, la 1 decembrie 1918, au demonstrat că viața mai bună este la îndemâna tuturor, dacă și-o doresc cu adevărat și se implică pentru ea, indiferent cât ar părea de dificilă sau de nerealizat! La mulți ani, Arad! La mulți ani România!“ – a fost mesajul președintelui CJA, Iustin Cionca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.