Conducerea Pâncotei e chemată la FRF pentru a afla de posibila excludere

0
210

După cum subliniam deunăzi, ulciorul nu merge prea des la apă. Când credeau că au mai primit un răgaz prin pierderea, prin forfait, a partidelor de juniori, finanțatorii de carton ai Pâncotei ar putea primi, azi, vestea excluderii din campionat.
Ce s-a întâmplat în ultimele zile? E simplu, majoritatea grupărilor care respectă ad literam regulamentul și, deci, toate competițiile, inclusiv cele de juniori, au sesizat Federația privind bătaia de joc la care sunt supuse etapă de etapă. Adică ele cheltuie bani cu deplasarea fotbaliștilor la Arad, unde nu există condiții de organizare a meciurilor și rămân cu paguba, în timp ce pâncotanii se aleg cu o simplă amendă pe care o plătesc sau nu. Pe cale de consecință, din informațiile noastre, cel puțin juniorii B ai Șoimilor Pâncota au fost excluși din campionat, ceea ce atrage de la sine neîndeplinirea condițiilor de Liga a II-a pentru gruparea lui Massone și Miccari.
Pe adresa clubului a venit deja un convocator pentru azi, la ora 11, la Casa Fotbalului, în care, probabil, gruparea arădeană își va afla soarta. Aceasta nu poate fi decât  excluderea din campionatul ligii secunde. Decizia ar veni chiar în pre­ziua partidei pe care „alb-negrii” ar trebui să o susțină cu Dacia Unirea Brăila, echipă prezidată chiar de Auraș Brașoveanu, reprezentantul formațiilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv. Coincindență sau nu, nici nu mai contează din moment ce Angelo Massone și-a bătut joc de competiție de când a fost de acord să preia frâiele la Pâncota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.