pdl 1 PDL 2Elena Udrea şi-a anunţat, ieri, candidatura pentru funcţia de preşedinte al PD-L. Aceasta îl va contracandida pe actualul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, la Convenţia Naţională ce ar putea avea loc pe 23 martie.
Liderii arădeni ai PD-L spun că intrarea în competiţia internă a cât mai multor candidaţi arată că partidul este viu şi cred că şi alte persoane ar mai putea intra în această bătălie.
Preşedintele democrat-liberalilor ară­deni, Gheorghe Seculici, spune că doreşte ca toţi delegaţii arădeni la Congres să susţină un singur candidat, desemnat în urma unei analize serioase. „Can­didatura doamnei Elena Udrea la funcţia de preşedinte al PD-L arată că există o competiţie în cadrul partidului. Există posibilitatea să mai apară şi alte candidaturi.În funcţie de aceste candidaturi vom face o analiză în Biroul Permanent Judeţean şi vom decide pe care dintre candidaţi îi vom susţine. Vom încerca să avem o pozi­ţie unitară a PD-L Arad”, a spus Gheor­ghe Seculici, preşedintele PD-L Arad.
În ceea ce priveşte numărul de delegaţi pe care PD-L Arad îl va avea la Convenţia Naţională, Gheorghe Seculici spune că acesta urmează a fi stabilit în funcţie de numărul total al delegaţiilor (care încă nu a fost decis), dar şi de performanţele PD-L Arad.
Senatorul Constantin Traian Igaş, actualmente vicepreşedinte la nivel naţional a subliniat faptul că înainte de anunţarea celor două candidaturi au mai existat bărbaţi puternici din PD-L care, între timp, şi-au pierdut bărbăţia. „Faptul că apar mai mulţi candidaţi la funcţia de preşedinte al PD-L arată că suntem un partid viu, care încearcă să se regăsească după ultimele alegeri parlamentare şi un partid care vrea să fie cât se poate de vizibil în ceea ce priveşte opoziţia la actualul Guvern. Aştept cu nerăbdare să văd dacă mai sunt şi alţi membri care îşi asumă o asemenea responsabilitate, pentru că este vorba despre o mare responsabilitate şi în funcţie de acest lucru voi lua o decizie dacă voi candida pentru una dintre funcţiile de conducere. Înainte de a se anunţa aceste două candidaturi au mai fost câţiva bărbaţi puternici care au dorit să candideze, dar le-a pierit bărbăţia”, a spus senatorul  Constantin Traian Igaş.

  • Nel... spune:

    Asteasta Igase, asteapta mult si bine ca si noi am asteptat sa te trezesti la realitate, dar vorba unuia: „din betie trezesti omul, dar din prostie BA„.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției