Conduraşilor şi mai multe străzi, sub ape

1
646

Strada Conduraşilor este afectată serios de ploaia căzută în ultimele ore, traficul fiind serios afectat la această oră. Mai multe maşini au rămas practic înţepenite din cauza cantităţii foarte mare de apă care s-a acumulat din cauza canalizării. De altfel, aproape întreaga canalizare din oraş este paralizată în acest moment din cauza ploii.

Nici vechea problemă de pe Bulevardul Nicolae Titulescu nu a fost rezolvată. De ani de zile, aproape la fiecare ploaie, canalizarea nu reuşeşte să facă faţă.

„Din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele ore, pe bulevardul Nicolae Titulescu vis-a-vis de peco Lukoil, traficul rutier este restricționat pe o bandă de circulație, aceasta fiind delimitată cu pioni reflectorizanți.
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice fluidizează traficul și asigură condiții optime pentru desfășurarea operațiunilor întreprinse de Compania de Apa Canal în vedere evacuării apei acumulate pe carosabil.
DGPLA îndrumă toți conducătorii auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor angrenați în misiune!“, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale Arad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.