Conduși de două ori, alb-albaștrii iau un punct: Crișul – Cugir 2-2

0
625

După victoria cu 7-0 la general în barajul cu Petrolul Bustuchin, Crișul Chișineu-Criș a revenit în Liga a III-a după o perioadă foarte lungă.

Prima etapă i-a adus la Criș pe cei de la Metalurgistul Cugir, una dintre echipele care se vor lupta cu șanse reale la promovare în acest an.

Oaspeții au și deschis scorul, prin Făgărășanu, după o pasă filtrantă a lui Dican, iar partida părea să se complice pentru elevii lui Abrudean. Nicu Modan a ratat două ocazii în decurs de câteva minute, dar egalarea Crișului avea să vină în minutul 32. Piț a executat bine o lovitură liberă, portarul Bănică a ratat intervenția și Ianc a înscris simplu din 2 metri pentru 1-1.

Prima repriză s-a încheiat cu încă două ocazii pentru Criș, dar oaspeții aveau să treacă din nou la conducere la un sfert de oră după reluare. Necșulescu a înscris cu un șut de la marginea careului și elevii lui Abrudean au fost nevoiți să caute din nou egalarea. După 20 de minute în care cele două echipe s-au anulat reciproc, artizanii primului gol al Crișului au repetat isprava: Piț a șutat în blocaj după un contraatac, mingea a sărit la Ianc, care a realizat „dubla”.

Așadar scor final 2-2 și pentru Criș urmează o nouă partidă grea, în deplasare la Reșița, echipă cu orgoliul rănit după ce a plecat fără nici un punct de la Cermei.

Formații:

Crișul: Mucha (Dagău 68) – Ianc, Al. Pavel, Al. Gligor, Siminic – Gâlcă (Mihai 78), Clej, Maghici – Piț (Ciornei 87), Modan, Lezeu (Buduru 68)

Cugir: Bănică – Cercel, I. Tătaru, Dohotariu, M. Neagu (Radu 85) – Șaucă, Dican, Itu (Valtag 85), Făgărășanu – Necșulescu – B. Lemac (Tudor 73).

Arbitri: Mircea Salomir (Cluj-Napoca) – Iosif Nasc (Câmpia Turzii), Ciprian Fiter (Satu Mare)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.