Confiscări de aproape 280.000 de lei făcute de inspectorii antifraudă

0
208

Inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva au făcut o nouă captură pe raza judeţului Arad. Echipa de control care monitorizează traficul în punctul de frontieră de la Nădlac a confiscat, săptămâna trecută, mărfuri în valoare de aproape 280.000 de lei.
„Inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în punctul de trecere a fontierei Nădlac două autovehicule care transportau produse textile (îmbrăcăminte) și materiale de construcții (uși), fără documente legale de proveniență sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 278.840 lei”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Reprezentanţii Direcţiei Regionale Antifraudă au ţinut să menţioneze că,  monitorizarea și controlul continuă, „în vederea creșterii conformării voluntare fiscale, la declarare și plată, precum și pentru asigurarea unui climat concurențial onest.”
(L.Ş.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.