Connect-R-MishaConnect-R (31 de ani) şi Misha (22 de ani) şi-au dorit o cununie civilă liniştită, departe de ochii curioşilor, doar în prezenţa apropiaţilor. Totul a decurs perfect, până dimineaţă, în jurul orei 4.00, când s-au trezit la uşă cu nişte musafiri nepoftiţi.

Connect-R este un nonconformist convins. S-a însurat la mijlocul săptămânii, adică miercuri, şi nu în weekend, cum se obişnuieşte. Probabil de aceea li s-a părut nefiresc celor care locuiesc în preajma localului din Bucureşti, unde a avut loc cheful, să audă, în toiul nopţii, muzica dată la maximum.

Şi-a amânat luna de miere pentru la anul

Zgomotul infernal i-a năucit atât pe tare, încât, în jurul orei 4.00, insomniacii le-au trimis însurăţeilor un echipaj de poliţie pe cap.

Ajunşi la faţa locului şi dându-şi seama la cheful cui au nimerit, oamenii legii i-au urat: “Casă de piatră!” lui Connect-R, după care l-au sfătuit să asculte muzica în surdină, altfel îl “paşte” o amendă.

Odată terminată petrecerea, solistul şi-a luat în serios titlul de cap de familie şi a plecat prin ţară, unde are programate concerte, luna de miere fiind amânată pentru la anul.

Connect-R va îmbrăca şi ţinuta de ginerică în primăvară, căci nu concepe să nu-şi ducă frumoasa soţie şi la altar.

SURSA: Libertatea.ro

 

Recomandările redacției