Consilierii județeni vor să vadă cum decurge interviul pentru alegerea administratorului CJA

0
468

sedintaNiciun proiect de hotărâre nu a dat bătaie de cap consilierilor județeni, în ședința ordinară a Consiliului Județean de vineri, 25 septembrie. Numai postul de administrator al județului, continuă să stârnească discuții contradictorii între condilierii județeni. Consilierii PSD au cerut să fie alese persoane din rândul lor, care să facă parte din comisia care cu atribuții la interviul entru ocuparea acestui post disputat.

„Nu discut de competența membrilor comisiei,pentru că îi cunosc și nu pot pune în discuție asta. Vorbesc de neutralitte și de aceea, cred că ar putea fi aleși și câțiva condilieri care să facă parte din această comisie. Nu de alta, ci ca să nu existe niciun fel de discuții“, a spus consilierul Gheorghe Sabău .

Președintele interimar al Consiliului Județean a explicat că acest lucru nu este posibil, întrucât comisia a fost deja formată. Mai mult, acesta a subliniat, neutralitatea membrilor. „Comisia a fost deja formată iar membrii sunt persoane cu funcții în CJA, dar și persoane care nu vor fi în subordine administratorului, acesta fiind și un criteriu de alegere“, a răspuns Adrian Țolea.

Consilierii au aprobat toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței, între care, cel referitor la asigurarea cofinanțării pentru lucrările la drumul Arad – Felnac.

De reamintit că, un singur dosar a fost depus în prima etapă a concursului de ocupare a postului de administrator public al județului. Este vorba de cel al lui Gheorghe Stoian, în prezent şef de serviciu în cadrul Poliţiei Locale Arad. S-a vehiculat că s-ar fi depus dosare mai multe, însă criteriile nu au fost îndeplinite de mulți dintre doritori.

Prima probă a concursului a fost parcursă, candidatul Gheorghe Stoian fiind declarant admis pentru următoarea probă a concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.