clm

Locatarii de la parterul blocului nr. 1 de pe strada Tarafului vor fi mutaţi în blocul 8 de pe aceeaşi stradă şi în alte locuinţe sociale, pentru că imobilul are nevoie de intervenţii.

Consilierii locali au aprobat, la sfârşitul săptămânii trecute, un proiect de hotărâre conform căruia s-au aprobat “măsuri în vederea asigurării reparaţiilor şi intervenţiilor necesare la blocul nr. 1 din str. Tarafului F.N., proprietate publică a municipiului Arad”, alcătuit din 50 de locuinţe.

Imobilul a trecut, astfel, din administrarea Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad în administrarea Consiliului Local al Municipiului Arad, pâna la finalizarea reparaţiilor.

Tot consilierii s-au arătat de acord ca „până la finalizarea reparaţiilor şi intervenţiilor necesare, locatarilor care au contracte de închiriere valabile li se va asigura repartizarea unei locuinţe sociale corespunzătoare din fondul locativ aflat în administrarea CLM Arad”.

Primăria municipiului Arad va întocmi un studiu iar dacă se vor constata probleme se va trece la remedierea lor, cu mutarea pe rând a locatarilor din blocul nr.1. Imobilul, construit în urmă cu 5-6 ani, a ieşit din garanţie, ceea ce înseamnă că investiţiile se vor face pe banii Primăriei.

Recomandările redacției