Consiliul Local al Municipiului Arad a fost convoact în şedinţă publică ordinară pentru ziua de marți, când se vor discuta un număr de 24 de proiecte. Putem spune că nici unul dintre proiecte este unul de o mare anvergură, dar suntem siguri că măcar unele dintre ele vor isca discuții mai detaliate.
Primul proiect aflat pe ordinea de zi este cel privind aprobarea documentației tehnico – economice Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiție: „Amplasare monument de for public – Arad 1918”. Urmând ca amplasarea monumentului să aibă loc în 30 noiembrie, este necesar ca acest proiect să treacă de consilierii municipa­lității. Un alt proiect se referă la actualizarea inventarului bunu­rilor proprietatea privată a Municipiul Arad.
Punctul numărul 11 pe listă are în vedere un proiect privind aprobarea documentației și a măsurilor în vederea asigurării unui spațiu situat în municipiul Arad, în vederea relocării procesului de învățământ al Colegiului Economic Arad. Totodată, societatea care se ocupă cu gospodărirea comunală din Arad își va afla bugetul rectificat.
Și cum ne-am obișnuit, la fiecare ședință a CLM-ului găsim proiectele privind modificarea repartizării excedentului bugetar al municipiului Arad și cel privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2018.
Rămâne de văzut care vor exista orice fel de discuții sau contradicții referitoare la unul dintre proiectele propuse sau referitoare la alte sugestii ale consilierilor. (I.P.)

Recomandările redacției