clmConsilierii locali se vor întruni, joi, în şedinţa ordinară din luna noiembrie, care are 15 proiecte pe ordinea de zi.
Printre proiectele aflate pe ordinea de zi se află şi cel privind aprobarea rezultatului final al concursului, al planului de management şi a duratei pentru care se va încheia contractul de management al managerului la Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.
De asemenea, consilierii locali vor mai supune votului şi proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Documentaţiilor de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii pentru obiectivele de investiţie „Reabilitare termică clădiri unităţi de învăţământ din municipiul Arad – Unităţi de învăţământ secundar superior şi internate”.
Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii pentru obiectivele de investiţie „Reabilitare curte interioară, împrejmuire şi spaţii adiacente la Primăria Municipiului Arad” va fi supus aprobării în şedinţa de joi.
În aceeaşi şedinţă, consilierii vor mai trebui să-şi exercite dreptul de vot cu privire la proiectul care prevede aprobarea ofertei de donaţie a lucrării publice „Intersecţie semaforizată str. Călăraşilor cu Calea Aurel Vlaicu”.
Totodată, consilierii locali vor mai avea de dezbătut proiectul de hotărâre privind aprobarea Calendarului acţiunilor cultural–artistice şi sportive luna decembrie 2014.

Recomandările redacției