Consiliul Judeţean Arad s-a implicat în Târgul de Iarnă

0
391

Administrația jude­țea­nă, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică s-a implicat în organizarea Târgului de Iarnă ce are loc în aceste zile în municipiu.
Astfel, a fost amenajat un stand care oferă numeroase materiale de prezentare ale principalelor obiective turistice arădene.
„Am dovedit că ju­deţul Arad are un potenţial turistic remarcabil, inclusiv prin faptul că am primit un Premiu de Excelenţă la Gala Tu­rismului Românesc. Re­sursele turistice exis­- tente, obiectivele care ar putea atrage turiştii, sunt insuficient valorificate. Prin aceste Târguri, dorim să promovăm obiectivele turistice ale Aradului, mai ales că însăşi târgurile de acest gen sunt organizate pentru atragerea turiştilor”, susține Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.
Vicepreședintele CJA a lansat şi o invitaţie atât primarilor din judeţ, cât şi reprezentanţilor celor două universităţi arădene.
„Îi aşteptăm pe primarii comunelor şi ora­şelor din judeţ să vină la standul nostru pentru a promova împreună ofertele lor turistice. Invităm la standul Centrului de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad şi cele două universităţi arădene cu care avem semnat un protocol de colaborare pentru a-şi face publică oferta lor”, a completat Claudia Boghicevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.