Consiliul Județean trimite „șpăgarii“ pe drumurile publice

4
3777

Drumurile din județul Arad au ajuns să fie împânzite de tot felul de „consilieri“ – denumire care nu degeaba este folosită și în rândul mafiei, care veghează asupra „bunei circulații“ a mașinilor de mare tonaj. Acestea nu au voie să depășească un anumit tonaj, altminteri intră în sfera de acțiune a „consilierilor“, împuterniciți de conducerea Consiliului Județean Arad.

Asta nu ar fi marea problemă, ba din contră: dacă singurul „deranj“ al drumurilor noastre județene ar fi depășirea tonajului camioanelor atunci să fie amendate pe bună dreptate. Ne vine însă foarte greu a crede că starea deplorabilă în care se găsesc anumite drumuri ale județului nostru este datorată celor câtorva camioane care circulă pe… drum. De parcă ar exista altă alternativă…

Dar aici mai intervine un aspect, care ne-a fost adus la cunoștință de către câțiva șoferi care circulau pe distanța dintre Arad – Șiria. Îi spunem „distanță“ pentru că nu îl putem numi „drum“. Iată însă ce ne-au spus șoferii: „Bine că sunt trimiși toți «șpăgarii» pe drumurile publice să ia la rost pe cine vor ei. Dar drumurile proaste nu le văd? Drumul ăsta, Arad – Șiria, care este nefăcut de atâta timp, tot din vina camioanelor este în halul acesta? Drumul ăsta nu îl vede nimeni? Știați că «șpăgarii» dau amenzi doar la cine vor ei și prin «sondaj»? Spre exemplu: când se duc «șpăgarii» pe drumul Julița – Mădrigești camioanele care transportă material lemnos nu ies pe drum. Sunt anunțați să nu iasă pentru a nu primi amenzi. În rest, amenzile sunt împărțite «cu dedicație» de către acești așa-ziși «consilieri». Unul dintre cele mai vehiculate nume este acela al agentului constatator Vlăduț Marius, care împarte amenzi după cum îl taie cheful“.

Ne întrebăm și noi oare de ce nu sunt trimiși acești „șpăgari“ pe drumul dintre Mocirla și Cermei, care este unul dintre cele mai proaste drumuri din Ardeal.

Voicu Sida

Adrian Cotuna

4 COMENTARII

 1. Hal de publicație! Mana in mana cu Palcu, cel care face legea în județ.
  Cum s-a plâns Palcu, cum ați și scris.
  Palcu ar trebui sa știe cum e cu șpăgarii.
  El e cel mai mare dintre ei.

 2. Cum sa scrii un articol și să faci victima pe Palcu, cel mai mare șpăgar? Mi-e mi-ar fi rușine sa ma numesc gazetar. Mai pune-ți mana pe carte, mai aveți de învățat. Mai ales „tăticul” vostru Palcu, care este cam agramat. 🤣

 3. Se vede ca articolul a fost șoptit la ureche și scris pe genunchi, la comandă. O nulitate ridicată la putere, rămâne o nulitate(asa este acest articol și omul din spatele lui).
  Comentariile însă, sunt un deliciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.