costicavalceaÎn urmă cu o lună și jumătate, Gheorghe Constantin dădea încă declarații în numele „Bătrânei Doamne”, însă pasivitatea conducerii arădene l-a determinat să accepte pe loc oferta echipei fanion a orașului natal. Fostul șef al arbitrilor  a devenit noul președinte executiv al formației din Zăvoi, cu care își propune să promoveze la finalul stagiunii.
În acest sens, meciul cu UTA este foarte important penru olteni, cu atât mai mult cu cât el are loc pe arena vâlceană. „Le port simpatie arădenilor, dar acum e normal să doresc binele echipei mele. Așa că nu mă uit la numele adversarilor și îmi doresc cele trei puncte pentru CSM Râmnicu Vâlcea. O să fim fair-play, indiferent că o găzduim pe UTA, Bistrița sau Motru. E normal ca în momentul în care reîntâlnesc oameni cu care am lucrat bine luni bune de zile să fiu mai familiar, însă important este ce se întâmplă pe teren. Jucătorii sunt actorii la fotbal, sper ca ai noștri să fie mai buni, mai inspirați la ora meciului. În orice caz, Vâlcea nu o va subestima pe UTA. Ar fi ogreșeală din partea noastră să ne gândim că la Arad au fost probleme în această vară, iar echipa nu va fi pregătită. În primele partide ale campiona­tului, UTA a demonstrat că este pregătită”, spune Costică Vâlcea.
Probabil, revederea cu Adrian Marțian nu va fi tocmai plăcută pentru Gheorghe Constantin. În ultimele săptămâni, noul șef al „Bătrânei Doamne” a aruncat săgeți otrăvite în direcția fostului său angajat, susținând – printre altele – că acesta din urmă ar fi fost de vină pentru salariile astronomice cu care s-au ales cei trei fotba­liști sosiți de la FC Bihor. Până la urmă, doar Zanardini a rămas să câștige 2.000 de euro pe lună în „alb-roșu”, probabil cel mai mult dintre actualii componenți ai lotului. „Nu știu exact de ce mă acuză domnul Marțian, însă vă spun doar atât. Orice act am semnat l-am făcut la indicația principalului finanțator. El a făcut salariile la UTA, nu eu. Nici nu aveam cum, că doar nu le dădeam eu bani din propriul buzunar”, a punctat Constantin, care a fost pe buzele lui Marțian și sâmbătă, la finalul partidei cu ASA Târgu Mureș.
Frustrat de decizia lui Balaci de a da penalty pentru vizitatori în minutul 94, dejeanul a explodat: „Aceşti oameni nu au ce căuta în fotbal. Sunt de vină cei care îi lasă să facă aşa ceva, cei care îi deleagă. Ar trebui să meargă la puşcărie pentru aşa ceva, să vadă şi ei cum este acolo aşa cum a făcut şi Costică Vâlcea”. „Eu nu o să vorbesc niciodată de rău oamenii cu care am lucrat”, a sunat răspunsul sec al „oficialilor” celor de la CSM.

Recomandările redacției