igasSenatorul arădean Constantin Traian Igaş a decis să candideze la preşedinţia Comisiei pentru Dezvoltare Locală şi Regională a Partidului Democrat Liberal.
Acesta spune că este o comisie extrem de importantă, iar experienţa acumulată pe toate treptele admi­nistraţiei publice locale şi centrale, de la consilier local, judeţean, deputat, senator şi încheind cu funcţia de ministru de Interne, l-a determinat să ia în considerare această candidatură.
„Este un domeniu pe care îl cunosc foarte bine şi îmi propun să fiu aproape de administraţia locală, judeţeană şi centrală pentru a îndeplini strategia Partidului Democrat Liberal în ceea ce priveşte dezvoltarea locală şi regională. Partidul Democrat Liberal este un partid care a pornit construcţia de la administraţia locală şi prin statut este organizat pe criteriul administrativ-teritorial. Îmi doresc să îmi pot aduce contribuţia la această componentă fundamentală a Partidului Democrat Liberal. Vreau să le urez succes tuturor colegilor care şi-au depus candidaturile pentru echipa de conducere a PD-L ce va fi aleasă în această sâmbătă”, a declarat Constantin Igaş.
Mâine va avea loc, la Bucureşti şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al PD-L, în cadrul căreia vor fi alese structurile de conducere de la nivel central. Alături de senatorul Constantin Igaş şi deputatul ară­dean Eusebiu Pistru va candida pentru o funcţie în conducerea centrală a PD-L.

Recomandările redacției