Constantin Igaş mai vrea un mandat de parlamentar

0
260

Senatorul arădean Constantin Traian Igaș și-a depus formularul privind intenția de a candida la alegerile parlamentare din acest an la filiala Arad a Partidului Național Liberal.

În urma discuțiilor pe care le-am avut în interiorul PNL, pe toate palierele, am luat decizia de a înainta intenția de candidatură către filiala Arad, pe de o parte pentru a respecta solicitările și propunerile venite din partea mai multor membri, primari, consilieri locali și județeni, împreună cu care am participat la multe campanii electorale, iar pe de altă parte pentru a înlătura anumite zvonuri promovate de diverse persoane. Sunt un om căruia îi place să acționeze după reguli, mi-am exprimat de fiecare dată foarte clar și fățiș intențiile de acțiune. Și bineînțeles, am argumentat de fiecare dată poziția pe care am luat-o, atât în interiorul partidului cît și în Parlament. Deci, conform Statutului PNL, mi-am exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare din partea PNL, atașând și raportul activității mele parlamentare și politice”, declară senatorul arădean Constantin Traian Igaș.

Conform Statutului și Regulamentului PNL, membrii care doresc să candideze au obligația de a notifica, în scris, această intenţie la Biroul Permanent Județean al filialei din care fac parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.