Norocul l-a lovit din nou pe Constantin Lungu din Firiteaz, primul român care a câștigat la loteria bonurilor fiscale. Acesta a povestit că mulți au râs de el atunci când îl vedeau căutând bonurile aruncate de oameni prin coșurile de cumpărături la marile magazine. În toată strădania sa, bărbatul a fost ajutat de cei șase copii ai săi și de soție. „A plouat, a nins, a fost soare. Poate altădată nu am avut 30-40 de lei, să merg după ele, seara, dar am luat împrumut, să aduc bonurile”, a spus bărbatul, pentru libertatea.ro, fâcând referire la eforturile pe care le-a făcut pentru a câștiga marele premiu, în valoarea de un milion de lei.
Dacă va câștiga marele premiu, bărbatul din Firiteaz susține că o parte din sumă va fi donată, iar restul va fi investită.
Constatin Lungu se mândrește că este primul român care a câștigat la loteria bonurilor fiscale. Cu alte 23 de bonuri câștigătoare, arădeanul, în vârstă de 44 de ani, a câștigat 1.270 de lei pentru că marele premiu a fost împărțit altor zeci de persoane. În noaptea de Revelion, a avut loc extragerea specială a Loteriei Bonurilor Fiscale în urma căreia au ieșit câștigătoare bonurile cu valori cuprinse între 187 și 187,99 de lei, emise pe 27 aprilie 2016. Conform regulamentului, fondul de premiere este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Unul dintre bonurile câştigătoare se află în posesia bărbatului.
(G.C.)

Recomandările redacției