Constructorii drumului Sânmartin – Olari – Caporal Alexa, somați să realizeze lucrări de calitate

0
286

La doar câteva zile,  încă un drum  intră în vizorul celor de la Consiliul Județean. Drumul Sânmartin – Olari – Caporal Alexa este  realizat de la zero, având o importanță mare  în strategia de dezvoltare a județului, realizată de către Consiliului Județean Arad. Traseul de  peste 23 de kilometri este prevăzut să lege zona Sântana de Curtici și să creeze noi oportunități de dezvoltare.

Deși conducerea Consiliului Județean se aștepta să taie panglica în luna noiembrie, în condițiile în care lucrările  sunt realizate în proporție de peste 86%, la acest drum, au fost semnalate o serie de probleme legate de calitatea lucrării.

Astfel vicepreședintele Consiliului Județean Arad Răzvan Cadar a convocat constructorii pe teren și s-a declarat nemulțumit de ceea ce a văzut la fața locului. „Am cerut constructorilor să realizeze o lucrare de calitate. Acum, nu sunt mulțumit deloc de ceea ce am văzut și i-am anunțat că nu vom accepta un drum prost realizat. Noi suntem parteneri ai firmelor care câștigă licitații dar așteptăm lucrări de calitate, executate la timp. Am stabilit la fața locului 12 probleme iar constructorii s-au angajat să le remedieze. Așteptăm să aducă acest drum la un standard bun de calitate, așa cum merită locuitorii din zonă”, a spus vicepreședintele Răzvan Cadar.

Amintim că lucrarea, în valoare de 28,9 2 de milioane de lei plus TVA este executată de SC OPR ASFALT SRL & Extract Com SRL &Obras Publicas  Y Regadios SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.