CONSULTĂRI la Cotroceni- Alina Gorghiu: Blocarea anticipatelor ar însemna că PSD refuză schimbarea

0
225

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi că speră ca PSD să se repoziţioneze şi să accepte alegeri anticipate,”să se agaţe cu mâinile şi picioarele de putere”, liberalii urmând să prezinte varianta anticipatelor la consultările de la ora 17.00, de la Palatul Cotroceni.
„Blocarea alegerilor anticipate de către PSD ar însemna că refuză schimbarea”, a spus Alina Gorghiu, insistând că mandatul PNL pentru consultări rămâne neschimbat, liberalii pledând pentru organizarea alegerilor înainte de termen.
Potrivit Mediafax, Gorghiu a susţinut că un acord politic poate face posibilă declanşarea anticipatelor. „Sunt două mijloace pentru dizolvarea Parlamentului, fie tot Parlamentul îşi dă demisia, în funcţie de opţiunea liderilor partidelor, de aceea a cerut PNL alegeri anticipate prin acord politic.Există şi cealaltă procedură. Poziţia PSD este alta, dar eu cred că această crampomare de putere trebuie reevaluată”, a mai spus Gorghiu, adăugând că alegeri anticipate reprezintă cea mai cinstită soluţie.
Delegaţia PNL care merge la Cotroceni va fi formată din Mircea Ionescu Quintus, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Premierul desemnat al PNL, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu nu face parte din delegaţie, potrivit deciziei comisiei de unificare a partidului.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.