oftalmologieLuni, 15 aprilie, lipovanii cu pro­bleme oftalmologice au avut parte de atenţia unei echipe specializate, pre­zentă la Lipova pentru a le răspunde la orice problemă medicală oftalmologică pe care aceştia o au. Această iniţiativă deosebită a fost organizată la nivel naţional.
Astfel, firma Lent Optik din Bucu­reşti a organizat pe parcursul zilei de luni o acţiune în cadrul căreia toţi cetăţenii oraşului, indiferent de vârstă, au putut să participe şi să fie consultaţi în mod gratuit, primind toate răspunsurile de care aveau nevoie pentru eventualele probleme oftalmologice cu care se confruntă.
Reprezentanţii Lent Optik împreună cu doctor Adriana Creţ, care a realizat consultaţiile au fost prezenţi încă de la orele dimineţii la sediul primăria oraşului Lipova – unde au primit găzduire pentru acestă iniţiativă – pentru a-şi pregăti toate cele necesare primirii pacienţilor. Acţiunea s-a desfăşurat în una din sălile de şedinţă din cadrul Primăriei Lipova şi a durat mai multe ore, atât cât au existat pacienţi care au aşteptat.
Cetăţenii lipovani de toate vârstele au primit foarte bine vestea organizării acestei acţiuni, ei prezentându-se într-un număr foarte mare în faţa Primăriei, în aşteptarea unei consultaţii oftalmologice gratuite. Cei mai mulţi dintre cetăţenii care au apelat la aceste consultaţii au fost – cum era de aşteptat, de altfel – persoanele mai vârstnice.
Persoanele pentru care s-a constatat în urma consultaţiilor că au nevoie de ochelari de vedere, au putut chiar să-şi achiziţioneze ochelari sau să-şi comande în cazul în care nu au existat unii potriviţi; pacienţii au beneficiat de tarife speciale şi de condiţii de plată speciale.
Organizatorii oferă încă o zi de consultaţii gratuite
Pentru că numărul pacienţilor care au apelat la aceste consultaţii a fost unul foarte mare, firma organizatoare a hotărât că vor mai desfăşura o acţiune similară duminică, 21 aprilie 2013, în aceeaşi sală din cadrul Primă- riei Oraşului Lipova, începând cu ora 9.30 şi va dura pe parcursul întregii zile.

  • anonim spune:

    Ati innebunit de tot?…nu exista dr Adriana Cret…o fi vreun tehnician facut la banda de pe la o scoala de 6 luni…iar de firma asta ar trebui sa va interesati mai bine ca sunt niste snapani  care nu au nici o pregatire pt asta..sa va vad cand o sa doriti sa returnati ochelarii cu care nu vedeti inapoi …cum o sa o faceti..ca sa nu mai spun ca au atata incat sa faca si publice numele.Ar fi bine sa verificati inaintede a promova o campanie…dar ne batem gura de pomana …cand veti constata ca a fost o teapa va fi prea tarziu….

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției