Contestațiile a trei dintre tâlharii de la Pâncota, respinse de Tribunalul Arad

0
1418

Contestația la măsurile preventive depusă de  Flavius Florin Vesa, Dragoș Sebastian Florin Toadere și Denis Alexandru Nicolae Țicală, arestați preventiv în urma unei decizii a Judecătoriei Ineu, măsura fiind prelungită anterior,  a fost respinsă încă o dată, joi dimineața, de Tribunalul Arad. Cei trei vor rămâne astfel, în continuare, în arest.

Cel de-al doilea polițist implicat în dosar este Marius Covaci, celălalt fiind Țicală, ambii –  polițiști în cadrul Poliției orașului Pâncota.

Reamintim cititorilor că , în dimineața zilei de 22 noiembrie a anului 2020, hoții au pătruns  într-o casă de pe raza localității Pâncota, a fost spart un seif și furați nici mai puțin de 300.000 de euro. În locuință se află o bătrână de 87 de ani, care a fost amenințată verbal cu acte de violență de unul dintre hoți.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că doi dintre cei în cauză ar fi pătruns în locuință, iar ceilalți doi ar fi asigurat ieșirea din imobil. Banii aparțineau fiului bătrânei. De altfel, în ciuda amenințărilor, femeia a refuzat să le spună tâlharilor codul de la seif, aceștia fiind nevoiți să îl deschidă în cele din urmă cu ajutorul unui flex.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie, iar, la domiciliul unuia dintre cei în cauză, au fost găsite 22.380 de țigarete, marcate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.