Contingentul Ineului la Sebiș s-a mărit cu Mașniță și Clej, a sosit fratele dinamovistului Filip

0
235

Problemele de ordin financiar și organizatoric de la CS Ineu își pun amprenta și pe politica clubului. Fiindcă nu s-au putut reuni luni, conform programului initial, zărăndanii au decis să-i împrumute „verișorilor” de la Sebiș pe câțiva dintre fotbaliștii săi. Darius Ciocan chiar a participat la reunirea de aseară, pentru ca de azi, sub comanda lui Călin Cojocaru să ajungă și atacantul Vasile Mașniță și mijlocașul Daniel Clej. Probabil, cei trei vor și rămâne să evolueze pentru Național, în timp ce mutarea lui Hulbăr, un alt fotbalist dorit la un moment dat la Sebiș, a căzut după transferul lui Gabriel Siminic.
De ieri, vacanța s-a terminat și pentru fundașul croat, Igor Basic, iar Cosmin Merșca a primit și el primul elev. Este vorba despre David Filip, unul dintre frații lui Stelitano Filip, fundașul stânga al celor de la Dinamo, cu minute și la Euro 2016. Portarul Filip a împlinit 18 ani și mai are un frate geamăn, Daniel, care evoluează pe postul de fundaș dreapta.
Azi e așteptat pe malul Crișului Alb un alt goal-keeper, ex. polistul Emanuel Fișteag, iar până la ora partidei cu ACS Poli, de joi seara, ar mai putea apărea un jucător-doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.