Continuă căutările pentru varianta de fundaș central

0
582

UTA nu a început tocmai rău campionatul, dar cele cinci goluri primite în primele patru etape l-au nemulţumit pe tehnicianul Ionuţ Popa, care a solicitat conducerii clubului un fundaş central. După studierea mai multor CV-uri şi oferte venite pe filiera unor impresari, oficialii grupării „alb-roşii” i-au pus la dispoziţie lui „Mister” o listă cu trei jucători din care să aleagă unul. Este vorba despre: Oualid El Hasni (25 ani), tunisian, 1,92 m, care de-a lungul carierei a jucat la Vicenza, Monza şi Triestina; Nehar Sadiki (20 ani), macedonean, 1,94 m, legitimat la Rabotnicki Skopje; Andrei Tînc (33 ani), 1,85 m, care a mai jucat la UTA în sezonul 2011-2012 şi care a mai trecut pe la FC Bihor, Voinţa Sibiu, Rapid Bucureşti şi CFR Cluj. Actualmente joacă sub culorile divizionarei secunde, Luceafărul Oradea.
O decizie finală va fi luată de Ionuţ Popa în această săptămână, pentru ca oficialii clubului să poată perfecta transferul cât mai repede.
Janos: „Am intrat bine în joc, mi-am făcut datoria, din păcate nu am reușit să înscriu”
Norbert Janos a fost una dintre surprizele plăcute ale UTA-ei în meciul contra celor de la Ripensia.
Mijlocașul de bandă a intrat la pauză în locul lui Vădrariu și a fost printre cei mai activi jucători din teren, având inclusiv ocazii de a înscrie. „Ne bucurăm enorm de mult că am câștigat acasă, se pare că suntem foarte puternici pe teren propriu și sper să continuăm această serie bună în fața propriilor suporteri. Eu sunt de părere că am intrat bine în joc, din păcate nu am reușit să marchez, pentru că am avut câteva ocazii. Dar per total cred că mi-am făcut datoria și cel mai important aspect este rezultatul final. Sperăm să obținem la Timișoara prima victorie în deplasare, e un meci important contra unei rivale, chiar dacă nu cea susținută de suporteri. Cum s-a văzut și astăzi, orice meci între Arad și Timișoara e tensionat, dar mergem după cele trei puncte pentru a ne face suporterii fericiți și pentru a mai urca în clasament.” au fost cuvintele lui Janos după partidă.
Janos a fost crescut de U Cluj și a ajuns la UTA în această vară de la clubul maghiar Ferencvaros, fiind împrumutat în sezonul trecut la Soroksar, echipă din liga a doua a Ungariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.